Overslaan naar producten raster selectie
 • FLASH SALE ACCESSOIRES

  15% extra korting

  Bespaar nu
<Startpagina / Black Friday

Black Friday

Begint in

Eindigt in

00 00 00 00
dagen
uur
notulen
seconden

BLACK FRIDAY IS AFGELOPEN

We hopen je in november 2024 weer te zien

 • BLACK FRIDAY - Heren Collectie

  Als het om Black Friday aanbiedingen gaat, dan denken wij dat je aangenaam verrast zult zijn met wat wij voor jou in petto hebben - terwijl sommige Black Friday sales voor saaie merken slechts een manier is om oude voorraad kwijt te raken, is het hier bij Quik je kans om de nieuwste kleren uit de huidige Herfst-/Wintercollectie te bemachtigen, waaronder schoenen, shirts, T-shirts, broeken, jeans, sweatshirts, jacks, accessoires en nog veel meer! Wanneer is het Black Friday? Dat is wanneer je de ultieme ski-, snow- en surf gear voor de kids en de man in je leven kunt scoren. En hier bij Quiksilver scoor je de beste Black Friday deals, punt uit.

 • BLACK FRIDAY - Kinderen Collectie

  Niet vergeten dus, 28 november is de officiële Black Friday, en het is de dag wanneer de moeder van alle Black Friday sales bij Quiksilver van start gaat. Voor alle hardcore koopjesjagers die erop wachten om de beste Black Friday deals op te pikken, zorg ervoor dat je onze speciale collectie Good Deals bekijkt, waar we enkele van onze meest populaire sale items uit de Quiksilver heren- en kids collectie hebben samengebracht en vervolgens nog verder hebben afgeprijsd, waardoor je weldra een geheel nieuwe super stijlvolle garderobe kunt dragen voor veel minder geld dan je voor mogelijk had gehouden!

Boardriders koos ervoor om de vereniging Grain de Sable, geselecteerd door AGIR A LA SOURCE, te steunen voor het initiatief 'Blue Friday' in 2022. Sinds 2005 werkt deze vereniging voornamelijk in Benin met kansarme kinderen, wezen, jongeren met een handicap en vrouwen. De vereniging steunt met name projecten die gericht zijn op het bevorderen van onderwijs en de emancipatie van vrouwen. Het fonds AGIR A LA SOURCE steunt verantwoorde en innovatieve projecten met een sterke focus op sociale en milieuaspecten om het water, de oceanen en het leven te beschermen. Dankzij jouw hulp hebben we 1% van de winst van je aankopen gedoneerd aan deze vereniging. Met het ingezamelde geld konden concrete projecten worden ontwikkeld en gefinancierd in Benin, Afrika, waaronder de opening van scholen en opleidingsinstituten voor meisjes, een weeshuis en een vrouwengroep. Bedankt voor je deelname in 2022, we zien je graag terug in 2023 om dit prachtige initiatief opnieuw te steunen.