Overslaan naar producten raster selectie
  • MID-SEASON SALE

    25% korting op een selectie producten*

    Bespaar nu
Startpagina / HEREN / <Highlights / G-Land

G-Land

Quiksilver Pro G-Land
Shop now

Welcome to the 2022 Quiksilver Pro G-Land

De eerste Quiksilver Pro G-Land werd gehouden in 1995. 27 jaar later keert de World Tour terug naar deze legendarische spot. Neem een stukje surfgeschiedenis mee naar huis met de officiële eventcollectie die nu verkrijgbaar is.

Een deel van de opbrengst van de Quiksilver Pro G-Land gaat naar Sungai Watch

In Indonesië vind je enkele van de mooiste golven ter wereld. Maar het land heeft ook te lijden onder plasticvervuiling en daarom werken we samen met Sungai Watch. Meer dan 80% van de oceaanvervuiling is afkomstig van rivieren en stromen. Sungai Watch installeert netten op strategische plekken om deze vervuiling bij de bron tegen te houden. Een deel van de verkoop van Quiksilver Pro G-Land-producten zal worden gedoneerd aan de organisatie om deze te helpen 1000 nieuwe netten te plaatsen in het land.

Onze G-Land selectie

G-Land Art Organic Long Sleeve T-Shirt

G-Land Highlite Arch 19" Boardshorts

G-Land Art Organic T-Shirt

G-Land Poster Organic T-Shirt

G-Land Type Organic T-Shirt

Verhalen om te ontdekken & geschiedenis om te schrijven

Wat maakt een mythische spot beroemd? De verhalen die er omheen hangen. Om de terugkeer van de Quiksilver Pro G-Land te vieren, vertellen we je 10 verhalen over deze legendarische spot, van wild kamperen tot politieke conflicten en perfect tienen. En dat is niet alles. Dit jaar, blijft de Quik Pro surfgeschiedenis schrijven.