Overslaan naar producten raster selectie
<Startpagina / Stranger Things

Stranger Things

De Quiksilver x Stranger Things-collectie neemt ons mee terug naar de rauwe energie van 1986, met op het tijdperk geïnspireerde artikelen en een korte film waarin het Quiksilver-team een roadtrip maakt naar de omgekeerde wereld.

1986 collection

De Quiksilver x Stranger Things capsulecollectie brengt ontwerpen uit een tijd waarin de surfcultuur op een hoogtepunt was met popprints en rock-'n-roll grit.
Voor wie een duister kantje heeft, brengen deze modellen uit de Stranger Things x Quiksilver-collectie het jaar 1986 tot leven, maar dan vanuit het Ondersteboven.

Character Wardrobe

Deze authentieke stijlen zijn opnieuw ontworpen vanuit ons ontwerp-hoofdkwartier voor Netflix en zijn in de serie gedragen door personages zoals Argyle, Nancy Wheeler, Steve Harrington, Max Mayfield en Mike Wheeler.
Met deze garderobe-ontwerpen die zijn geïnspireerd door de personages van Stranger Things 4 ga je volledig voor de surfvibe uit de jaren 80.

Surfer Boy Pizza

Gave Quiksilver x Stranger Things-looks thuisbezorgd. Echte merchandise voor Surfer Boy Pizza-personeel is nu beschikbaar.
Deze limited-collectie is niet beperkt tot het T-shirt van Surfer Boy Pizza-personeel en de zonneklep die Argyle in de serie draagt, maar bevat ook nieuwe versies van onze Original Highlite Arch-boardshorts en meer. Bekijk ze snel.

Lenora Hills Surf Club Collection

Pastel-gekte. Bikini's met hoge heupen. Veel haar. Lenora Hills Surf Club heeft alles van de surfmode uit de jaren 80.
Met de Lenora Hills Surf Club mag je dankzij de tijd waarin de serie zich afspeelt voor vreemde looks met originele lettertypen en drukprints gaan.

Hellfire Surf Club Collection

Kerkers en skulls voor vreemde strandgangers. Deze stoere collectie uit de samenwerking tussen the Quiksilver x Stanger Things.
Een donkere kijk in de skull-kant van het surfen. Hellfire rolt met de dobbelstenen en komt uit op 666.